Guide til Encagé artefact et maîtrise - Raid Shadow Legends

(Til din information kan siderne blive opdateret, så bogmærk dem (CTRL + D) i din browser, så du hurtigt kan komme tilbage, hvis du begynder). Guide til mesterskab, ynde og artefakter på Cagebound på RSL
Efternavn Indbundet i bur (Encagé)
Varsel  Læs Alucare's anmeldelse af : Caged
Mestre  Beherskelse af: Caged
Graces Grace for: Caged
 
Mestrings-, ynde- og artefaktguide om Cagebound på RSL
Mesterbillede: Cagebound på Raid Shadow Legends

Oversigt

NAVN: I bur
FAKTION: Øglemænd
MANGEL: Sjælden
ROLLE: Forsvar
TILHØRSFORHOLD: Ingen

Samlet statistik (6 stjerner)

Sundhedspunkt (HP): 14700
Angreb (ATK): 793
Forsvar (DEF): 1255
Hastighed (VIT): 95
Kritisk rate (C. Rate): 15%
Crit Damage (C. DMG): 50%
Modstand (RESIST): 40
Præcision (PRÉ): 0

Kamp af

Kampagne :☆☆☆☆
Fraktionens krypt :☆☆
Arena-forsvar:☆☆☆
Arena-angreb:☆☆☆
Klanchef :☆☆
Hydra :☆☆

fangehul

Minotaurens labyrint :☆☆
Edderkoppens hule :☆☆
Ildridderens slot :☆☆☆
Dragens hule :☆☆
Ice Golem-toppen:
Fort Jumeaux de Fer :☆☆☆
Dæmonens nekropolis :☆☆☆☆
Shogun træ :☆☆☆☆

DoomTower

Vague Tour du Malheur :☆☆
Magma-drage :
Frost Edderkop :👍
Intethedens edderkop (gift) :
Skarabæ :✔️

(Tårn af Ve)

Evig drage :
Griffon :👍
Bommal :
Mørk fe :
Hemmeligt rum :?
Anmærkninger :
"Obligatorisk - anbefales på det kraftigste = ✔️
Brugbar - anbefales = 👍
Ubrugelig - anbefales ikke =

Alucares anmeldelse af: Cagebound

Hvad jeg råder dig til om mesteren:

Han vil helt sikkert være i stand til at hjælpe til Beetle (boss af DT). Måske endda solo, mens du er nervøs med ødelæggelse, modstand. På den anden side på boss behøver den ikke at gøre A3, hvis allierede stadig er i live. Og A2 pas på, hvis der ikke er mere skjold.


Jeg vil bruge det i: Drage, Beetle
Brugt til : Dens "Utility" debuffs (Break Def, Atq, præcision osv...), Tank, Support (Heal, Debuff dit hold, buff)
Hvornår skal du bruge mesteren (Spilletid): Tidligt, særligt tilfælde
Champion til at ride 6*: Om ikke andet
Champion du kan booke: Ja, men ikke en prioritet
Bogført værdi (færdighedsbog) og antal bøger : Værdi = 9 og antal bøger = 10
Bogprioritet (tilfældige bøger): A1 = ikke noget særligt, A2 = Anbefalet, A3 = Obligatorisk
Mester du kan mestre:
Kan jeg fodre den: Ja, men behold en kopi
Andre oplysninger : Hvis det er nødvendigt, kom til strømmene for at bede om oplysninger eller om uenigheden:


Leksikon for RSL, hvis du ikke forstår visse ord: Ordliste om RSL

For at modtage spillets kampagnekoder direkte i din mailboks + bonusspilguides

Færdighederne i : I bur

A1 = Snoet spids

Angrib en fjende. Placer en buff [Skjold] svarende til 10% af hans MAX HP i 1 omgang.

  • Lvl. 2 Skader +5%
  • Lvl. 3 Skader +5%
  • Lvl. 4 Skader +5 %
  • Lvl. 5 Skader +5%

Skade baseret på : DEF
Multiplikator: 3.1

A2 = Sværdbryder-bur | CD = 4 tårne

Angribe alle fjender. Har en 75 % chance for at placere en debuff [ATK reduktion] på 25 % for 2 omgange.

  • Lvl. 2 Skader +10%
  • Lvl. 3 Buff/Debuff Chance +10%
  • Lvl. 4 Buff/Debuff Chance +15%
  • Lvl. 5 Nedkøling -1

Skade baseret på : DEF
Multiplikator: 3.3

A3 = Forpligtet til at tjene | CD = 5 runder

Placerer en buff [Allierede beskyttelsePlacer en [ ] buff på 25 % på alle allierede undtagen denne mester i 2 omgange. Placerer en [...Kontinuerlig pleje] på 15% på denne Champion i 1 omgang.

  • Lvl. 2 Nedkøling -1
  • Lvl. 3 Nedkøling -1

Hvilke artefakter/sæt til: Cagebound

Artefakter, FØR sæt! Det er altid det vigtigste at vide! Vi forklarer det i detaljer i e-bogen, som du finder her:

Hvilket sæt til: Caged

Sæt med udstyr, som jeg rådgiver dig om mesteren: (At færdiggøre et sæt er en bonus, ikke en forpligtelse)
  • Hastighed, udødelig, ødelæggelse

Hvilken statistik skal du kigge efter først: Caged

Prioritet for statistikker og understatistikker for artefakter:
  • Hastighed, nøjagtighed, modstand, HP, DEF
    • Våben (angreb)
    • Hjelm (HP)
    • Skjold (forsvar)
    • Handsker (PV%, DEF%)
    • Torso (PV%, DEF%, nøjagtighed, modstand)
    • Støvler (hastighed)
    • Ring (HP, DEF)
    • Amulet (HP, DEF)
    • Banner (HP, DEF, nøjagtighed, modstand)

Mestringsniveauer for Cagebound

Mesterskaber for: Dungeon, Clan Boss

Masters RSL Array til Cagebound
PVE beherskelse til at gøre skade (krigsmester) og øge healingen kontinuerligt + hans auto skjold. + varigheden af buffs

Hvad du skal vide om masteruddannelser.

Vi giver dig råd om masteruddannelser. Disse mastergrader vil hjælpe dig i 95 % af tilfældene, men du er nødt til at prøve at forstå, hvorfor et bestemt valg blev truffet. Det bedste ville være at forstå, hvorfor visse masteruddannelser er blevet anbefalet til dig, så du kan ændre 1 eller 2 masteruddannelser i dit valg i henhold til dine behov.

Hvilken slags nåde for Cagebound?


Vi råder dig til:
  • Overlevelsesinstinkt Overlevelsesinstinkt

Encagés historie

Udgivelsesdato :

Champion frigivet den: 02/10/2022
For: Karato Fusion

Sådan får du Encagé

Du kan få mesteren: Void Shards (tomrumsskår)



Liste over : I bur

Listen over buffs til ham selv :

Mesterens buffs, som han kun sætter på sig selv:
  • Fortsat pleje 15%, skjold

Listen over buffs til holdet :

De buffs, som mesteren giver til hele holdet:
  • Beskyttelse af allierede 25%

Mesterens liste over debuffs :

De debuffs, som mesteren påfører modstanderne:
  • -25% angreb



For at vende tilbage til de andre sider af WIKI:

Kan du lide det? Så del den!

Skriv en kommentar på diskussionsforummet