🔥Holy Energy anmeldelse + Holy promo kode -10%

(Artikel kontrolleret og opdateret efter behov på: 21. februar 2024)

Information Holy Energy eksklusiv kampagnekode = ALUCARE -10% i 2024

Hvis du efter at have læst anmeldelserne, du vil bestille, råder dig til at bruge min kampagnekode 😉 Tak, og efter at have smagt, giv mig din mening!

💎 websted Vi er hellige
💰 Pris 19,99 € Discovery-pakke –> 39,99 €
💸 Tilbudskode ALUCARE til -10%
🌍 Sprog fransk

Bogmærk vores side med CTRL +D for at huske vores kode!

 

Kampagnekode for bestillinger på den franske hjemmeside We Are Holy.

  • -10% rabat med kode ALUCARE til i hele 2024!

Til orientering, kampagnekoden udløber ikke ! Den er tilgængelig HELE tiden, så du kan holde i favoritter til dine næste køb er der ikke større Hellige kampagnekoder.

Hvis der er et eller flere tilbud, som der var til juledagene med gode tilbud, er det tid til at knække og spare på købet af dine varer!

Anmeldelser og kampagnekode Holy Energy
Brug PROMO-koden: ALUCARE5 til ALUCARE-opdagelsespakken til andre! Klik på billedet for at komme til hjemmesiden 😉

ADVARSEL:

Lille opdatering af 17/08/2022:

Hellig Energi bliver til Vi er hellige. Men intet ændrer sig for dig, fordi det er de samme kampagnekoder. Bare at de fjernede energien i navnet. Nu er det rigtigt Hellig.

kampagnekode We Are Holy er funktionel med koden: ALUCARE

Hvis du leder efter en anden Holy-kampagnekode, kan du finde nogle på hjemmesiden Kotag. Især på siden med Holy-kampagnekoder.

Min mening hellig energi = hellig (vi er hellige):

Så på min side har jeg aldrig taget konkurrerende produkter eller endda kaffe før. Jeg havde allerede haft kontakter til andre konkurrenter, men jeg accepterede ikke, fordi jeg ikke var interesseret. Hvad fik mig til at tage springet for Hellig Energi er, at alt er 100% naturlig. Og efter at have ringet, ville jeg teste. Så jeg modtog -48H, startpakken + en shaker gratis. (Jeg foretrækker at sige det, men det ændrer ikke på min mening om Holy eller efterfølgeren). Hvis jeg ikke kan lide produkterne eller lignende, kan jeg sige det.

Smag:

Jeg testede samme dag, citrus cobraen. Jeg elsker alt limonade. Men jeg foretrækker stadig limonade. Smagsniveau Jeg giver det stadig en 7/10. (Jeg vil måske prøve noget mousserende vand! Jeg vil se, om nogen andre har prøvet det) Næste dag testede jeg Tropical Tiger (ananas, passionsfrugt). Jeg var slet ikke tiltrukket, men det er klart FOR GODT! Den er ultra frugtig, smagen er meget udtalt, den er 9/10. (fordi jeg ikke har testet de sidste 2 endnu!) I torsdags testede jeg Strawberry Shark. Jeg kunne slet ikke lide det, smagte af medicin, og jeg synes, det er mindre opløseligt end de andre. Fredag testede jeg den sidste: Raspberry Raptor (Raspberry). Jeg giver den en lille 6/10. Ikke en stor fan, men meget bedre end Shark (min mening). På den anden side synes jeg det er mindre opløseligt. Så for smag afhænger det virkelig af alle, jeg siger min mening, men det er op til dig at lave din egen for 14,99 €!

Hvad er den bedste Holy Energy smag?

Tirsdag 15/03/2022 = Jeg testede citruskobraen: 7/10
Onsdag 16/03/2022 = Tropical Tiger: 9/10 (den er for god og meget frugtig!)
Torsdag 17-03-2022 = Jordbærhaj: 3/10 (Jeg kan ikke lide den (medicinske) smag, og jeg synes, den er mindre opløselig. Med sprudlende vand er den derimod god.
Fredag 18/03/2022 = Raspberry Raptor: 6/10 (Smagen er fin, men jeg foretrækker de andre, undtagen hajen). Og det samme mindre opløseligt finder jeg.
Onsdag 05/11/2022 = Lion's Lemonade: 8/10 (Jeg kan godt lide smagen og synes, den er forfriskende)
Fredag 05/13 og 05/14/2022 = Ferskenpanter: 8/10 (samme som Løvens Lemonade, for at se hvilken jeg foretrækker)
Juni måned (7 tak for datoen for billedet) = Blåbær = 7/10 (jeg sætter samme note som Citrus Cobra, smagen er underlig i starten, så vænner man sig til det, det samme for nogle af mine seere. Så for at teste og tage 2-3 dage i træk at vænne sig til). Smagen af kokos er udtalt mod slutningen, og blåbær meget mere i begyndelsen.
Juli måned: Lemon Lizard: 6/10 men den er rigtig god i forhold til hvad jeg forventede, først var jeg lidt bange for smagen men den er god. Jo mere jeg drikker, jo mere vil jeg hæve tonen.

December (jul): Bagt æble: 7/10 (10/10 for duften og 5/10 for smagen): Jeg smagte de 2 smagsvarianter, der kun fås til jul med sæsonafslutningstilbud år, de dufter super godt (bagt æble, det dufter super godt, de 2 dufter virkelig meget godt og de smager men jeg er ikke fan.

2023 :

Hindbær x Vanilje x Hibiscus te: 8/10, det er ikke dårligt, men jeg foretrækker æblegrøn te.

HOLY Iced Tea Peach x Nektarin: 9,5/10 Jeg drikker mere end det, og dette er den første "gryde", som jeg bliver færdig med så hurtigt.

Fruity Frog: Jeg kan ikke huske smagen haha, jeg vil lade dig teste den (jeg bedømte den ikke efter at have smagt min fejl!)

HOLY Iced Tea® Red Grapes: 9,5/10 klart en af mine favoritter!

Gorillas (grønne) drue: 8/10, jeg kan lide det, men jeg holder mig til Holy Ice Tea nu for at drikke det når som helst.

Lime x Matcha: Ikke smagt endnu

Små tips: Hvis du ikke kan lide en smag for meget, med mousserende vand er det perfekt!

For løvens vedkommende oplever jeg, at den ændrer farven på shakerne, så pas på ikke at bruge din yndlingsshaker med!

Energi:

Så jeg tog min første shaker lidt efter lidt i 1h30 om eftermiddagen. (Nogle tager det tørt). Jeg havde et boost, og jeg var i god form 20 minutter efter smagningen. Om aftenen har jeg normalt roret omkring kl. 22.00, men intet overhovedet. Jeg tager aldrig koffein eller energidrikke, så jeg tror, at drikken holdt meget længere end gennemsnittet. Jeg måtte vente til klokken 04:00 med at falde i søvn. Så til de næste tager jeg det først om morgenen. For den anden dag, jeg var i klassen, tog jeg altid en lur ved middagstid. Men ikke denne gang, og ingen træthed i løbet af dagen, ingen bekymringer for at følge kurset!

Naturlig:

Derfor besluttede jeg at teste Holy Energy, for at det er mere naturligt. Lugt niveau intet problem, farven der er en Naturlige farvestoffer som rødbeder. Der er små klumper tilbage på bunden, 99% er opløseligt og der er en lille smule aflejring tilbage på bunden (som ikke ændrer smagen for meget, undtagen efter en tår). Men jeg minder dig om, at det er et mere naturligt produkt end Redbull eller andre, så det foretrækker jeg frem for at alt er opløseligt, men kun kemisk. For Strawberry Shark, mindre opløselig end de andre?

Sammenfattende:

For dem, der er vant til energidrikke, råder jeg dig kraftigt til at prøve det! Du skal se, om en af de tilgængelige smage passer til dig. Hvis det er tilfældet, er det perfekt, ellers bliver du nødt til at vente på fremtidige smagsoplevelser! Som en bonus, kampagnekode på -10% med koden: ALUCARE

 

Holy Energy kuponkode : Interesseret i Holy Energy og vil smage det? Klik på billedet og nyd Kampagnekode Holy Energy : ALUCARE5 Hvor ALUCARE !

Anmeldelser og kampagnekode Holy Energy
Brug PROMO-koden: ALUCARE5 til opdagelsestilbuddet ALUCARE til de andre pakker!

Billeder af mine forskellige hellige energi-ordrer.

hellig energi mening om ferskenpanteren
Krukke med Peach Panther, med dens shaker
pot hellig energi løve limonade og fersken panter modtaget i thailand.
Pot Holy Energy Peach Panther og Lion's Lemonade modtog, da jeg var i Thailand
Discovery Pack vundet af Vaunted
Holy Energy-opdagelsestilbud med Shaker fra Vaunted, som han vandt med min giveaway
blåbær hellig energi gennemgang
Modtaget 7. juni i Thailand, testet live

Fællesskabsanmeldelser:

Ikke for at give min egen mening. Jeg vil tilføje fællesskabets meninger (kontakt via Discord). I øvrigt tak til dem, fordi de tog sig tid til at besvare spørgsmålene! PS: Du kan muligvis finde nogle aktiver direkte på den officielle Holy Energy discord!

Succhaborez' anmeldelse af Holy Energy:

Information: Kendt tilfældigt på TikTok.

Hvilket køb? : Testpakke

Prisen : billig

+ i forhold til konkurrenterne: Meget god smag. Det er frugtagtigt, ikke sukkerholdigt. Vegansk. Europæisk. Leveret hurtigt.

Den – sammenlignet med konkurrenterne : Ikke noget Andre: Jeg er i gang med madrebalancering, og da det er meget lavt i kalorier, giver det mig mulighed for at drikke forfriskende ting uden at sluge sukkerstykker med hver tår. Tal om det til alle hans venner omkring ham!

Dag974s anmeldelse af Holy Energy:

Hvilket køb? : avanceret pakke 2 krukker + Cobra og Tiger shaker + en prøveperiode (test for hans familie) + shaker

Information : Opdaget Holy, mens jeg ledte efter naturlige energiprodukter. Bruger siden august 2021. Life in Reunion, så bestil via Louis på discord.

Prisen : det er meget konkurrencedygtigt, fordi jeg i det virkelige liv finder det rimeligt og med hensyn til kvalitet og pris for et meget overkommeligt vegansk produkt

+ i forhold til konkurrenterne: + for mig er vegansk og 100% frugt

– sammenlignet med konkurrencen: Har aldrig testet konkurrerende produkter (ligesom mig)

Andre: I starten var det en test for mig Hellige, fordi den særlige gamer-side, med stoffer osv. Jeg var ikke rigtig enig. Da jeg så og læste, hvad der stod i det hellige, gik jeg for at spørge på nettet, og jeg fandt ud af, at det er sundere end andre konkurrenter. Jeg er nysgerrig af natur, så jeg kigger overalt. Jeg har prøvet det under spil, jeg har prøvet det før, efter, når jeg vågner, om dagen, under sport, og jeg anbefaler det, fordi det er fantastisk!

Udtalelse fra Vhelldrinn om Holy Energy:

Hvilket køb? : Discovery-pakke med shaker til 19,99 €.

Information: Ny bruger, Korrekt erstatning for monster/redbull, effektiv til at øge energien. "Lad os holde natten på et pund".

Prisen: Overkommelig skal vi se, om jeg virkelig vil skifte til Holy (sundere og sukkerfri) end at holde mig til Monster (Taurine og andet lort).

+ i forhold til konkurrenterne: Det faktum, at det er mere interessant på doserne, fordi det forekommer mig, at glassene med Holy drinks er beregnet til at erstatte flere dåser Monster og frem for alt er det billigere for mængden (og kvaliteten af produktet). Alucare “Til information puljen = 50 Monster. Så ja til prisen er det billigere”

– sammenlignet med konkurrencen: Flere smagsmuligheder tilgængelige fra konkurrencen.

Udtalelse fra Atlantica om Holy Energy:

Information: Testet af Chance i oktober 2021 med testpakken og derefter krukkerne en uge senere.

Hvilket køb? : Testpakke –> Flere kommandoer

Prisen : meget korrekt

+ i forhold til konkurrenterne: sukkerfri, taurinfri, god smag, let tilgængeligt team på Discord, lille virksomhed

Den – sammenlignet med konkurrenterne : Ikke fundet – endnu

Andre: Drak ikke andre energidrikke, da de ikke kan lide smagen eller indholdet. "Jeg har altid nydt at teste sådan noget (energidrikke, pulveriseret mad af Huel/Feed-typen), men det er sjældent, at jeg virkelig sætter pris på det"

Yertu's udtalelse om hellig energi:

Information: Forbruger i 4 måneder, kendt fra Twitch.

Hvilket køb? :  Discovery pack derefter Rasberry raptor.

Yndlings smag: Hindbær med yuzu

Prisen : Finder prisen ret dyr (jeg tror, som genkistar, ved dosen er det rentabelt, men du skal gå ud 39€ for en pot)

+ i forhold til konkurrenterne: Jeg synes drikken giver energi hurtigt og effektivt sammenlignet med powered.

Den – sammenlignet med konkurrenterne : Ikke noget

Andre: Jeg startede med en opdagelsespakke for at prøve smagene for at se, hvilke jeg kan lide, så i dag køber jeg hver første dag i måneden og Rasberry Rapace. Jeg synes det er meget godt, en meget god smag, du finder hurtigt en overfyldt energi, ingen sukker ingen taurin, frugterne har virkelig en smag af frisk frugt, som om vi pressede dem selv. Prisen er stadig dyr, jeg køber 2 pakker om måneden så 80€ om måneden. (Det kunne ikke tage så meget fra konkurrencen)

Udtalelse fra GenkiStar om Holy Energy:

Information: 1 uge takket være Twitch.

Hvilket køb? :  Discovery pakke.

Prisen : det er interessant ved at beregne dosis, men de samlede omkostninger kan udskyde (især mindreårige, jeg forstår, at det er kompliceret at forhandle med deres forældre om at sætte minimum 39€ for drikkevarer).

+ i forhold til konkurrenterne: Økologisk (ingen dåser, engangsflasker osv.). Alt lavet i EU.

Den – sammenlignet med konkurrenterne : Husk at ryste hver gang, fordi koffeinen hurtigt synker til bunds

Andre: Skør emballage (selv æsken med mdr-pakken). Hellige mønter, der tillader reduktioner (eller godbidder, men alle ser) ud over minus 10%. Opmuntrer dig til at drikke mere vand uden at være klar over det. Smagen er fantastisk og overraskende for "bare pulver". Ultrahurtige leveringstider (ihvertfald for Frankrig) Vitaminer der dækker næsten alle daglige behov mindst 100%. Kvaliteten af shakeren ++ (design men frem for alt tætning)

Kaptajnens mening om Holy Energy:

Information: Bruger siden midten af marts 2022. Vil bestille løvens drink og andre smagsvarianter.
Hvilket køb? : Discovery pakke.
Prisen : Discovery pack lidt dyrt, men stadig rimeligt at forsøge at komme ind i det hellige samfund x) Krukkerne virker ganske rimelige for mig, lad os se på den største pakke. For 3 glas + en shaker koster det 99,99 euro eller 32 euro pr. krukke (for 50 shakes) en latterlig sum, hvis du tager 1 shake om dagen, selv for to.
+ i forhold til konkurrenterne: Økologisk, ingen sukker, ingen taurin. En fantastisk emballage både hvad angår modtagne pakker og hvad angår dyredesign. Forskellig og varieret smag + et væld der burde ankomme (især Løvens) En næsten ikke-eksisterende leveringsforventning (næsten for hurtig) og oven i købet gratis
– sammenlignet med konkurrencen: Ikke noget særligt negativt at sige, men en lille idé, som jeg tror ikke finder sted (skal kontrolleres) Når en ny smag kommer ud, ville det være interessant at putte en opdagelsespose i pakken for at opmuntre til smagning.
Andre: Alt du skal gøre er at genoptage sporten eller starte og lad os gå og blive en løve.

Gorrocks mening om Holy Energy:

Information: Forbruger siden midten af april 2022. Jeg lærte Holy Energy at kende gennem en Twitch-streamer, Djboucherie, der drikker det under sine streams, jeg prøvede af nysgerrighed med opdagelsestilbuddet, jeg indtog aldrig energidrikke, jeg havde lyst til at prøve efter at have spurgt direkte på Holy Energy site. Uden at være vegansk, beroligede listen over komponenter, helt naturlige, og især at den er sukkerfri, mig sammenlignet med konkurrerende mærker. Jeg bestilte derefter en Blueberry Bear and Peach Panther, som jeg ikke havde smagt endnu, begge meget gode!
Personlig brug: Jeg drikker maksimalt en halv shaker eller en hel shaker om dagen alt efter mit behov, og det kan varmt anbefales, det giver et hurtigt og langvarigt energiboost!
Værdi for pengene: Meget god i smagen, naturlige ingredienser, meget komplet information på den officielle hjemmeside meget interessant pris for varigheden af 350 grams dåser (ca. 50 shakers, men mere kan gøres ved at reducere den nødvendige dosis af pulver uden at miste smagsintensitet eller effektivitet) , det er derfor valideret for mig.

Kasims anmeldelse af Holy Energy:

Information: Jeg opdagede hellig energi gennem krolay (streamer på twitch), og jeg lod mig friste af opdagelsespakken.
Hvilket køb? : Lemonade smagen, jeg kunne ikke lide de andre 3 smagsvarianter dog, det er en dræber med en stor præference for den tropiske Tiger, som eksploderer radikalt i munden.
Så kom panteren, som jeg ikke testede (normalt er jeg ikke fan af ice tea, og det ligner åbenbart det), men jeg var i stand til at teste den yngste af bandet, nemlig blåbærbjørnen, og den er en skør... du kan virkelig lugt blåbæret, der brister i munden uden min let syrlige side, ikke er for sødt, så kun én gang efter kan du mærke vellysten af kokosnødden, der forbliver i munden... kort sagt, jeg er fortryllet af denne smag, som denne bland meget godt.

Alucare anmeldelse af Holy Iced Tea:

I september 2022 besluttede mærket at frigive sukkerfri iste. Det er derfor, de omdøbte sig selv til Vi er Hellige. Fordi Holy Energy bliver navnet for alle energidrikke og Holy Iced Tea for te-baserede.

Billede af hellig baseret te.

iste hellig energi

De forskellige tilgængelige smagsvarianter er virkelig gode, jeg var i stand til at teste dem og klart, hvis du drikker iste hver dag eller lejlighedsvis, råder jeg dig til at prøve det! Da det er sukkerfrit, er det meget sundere og smager rigtig godt, udover at det er billigere end det i supermarkederne!

Hvis du også vil give din mening til kende, kan du!

Information på denne side:

Denne side giver We Are Holy-kunder mulighed for at finde kampagner, koder også kaldet rabatter eller kuponkoder for at få rabatter.

Hvordan får jeg gratis fragt til denne butik?

Koden ALUCARE giver dig rabat på Holy produkter. Hvis du overstiger købet på 50€, så er du berettiget til endnu en rabat, som er gratis levering. Dette er den eneste måde at få denne gratis levering på, ingen anden butik tilbyder en rabatkode, der vil gøre dig gratis levering desværre. Dette er falske tilbud på andre sider...

Hvordan indtaster du rabatkuponen og sparer?

For at indtaste rabatkuponen skal du gå til din indkøbskurv når du har valgt dine produkter, du kan indtaste din kupon i boksen:

  • rabatkode

Med ALUCARE får du 10% rabat på din kurv (der er ingen større rabat i øjeblikket). Ellers må du vente på et tilbud eller en god plan fra Holy med en reduktion for at spare lidt flere penge.

Hvor længe er HOLY Energy-kampagnekoden gyldig?

Med ALUCARE-koden er der ingen udløbsdato, så du kan bruge den samme kode om flere måneder. Jeg foreslår, at du skriver det ned et sted, så du ikke glemmer det og ikke leder efter det i god tid! Den udløber ikke i flere år.

Da det ikke udløber:  Tak til alle, der vil bemærke det på siden.

Hvorfor virker koder fra andre websteder ikke?

Andre websteder på Google lyver for dig, de har ikke en kampagnekode, de har bare affiliate links, og med teknikker, der er virkelig USUNDE, tvinger du dig til at klikke på knapper for at få en kode, der ikke eksisterer! Hvis du klikker på deres knap, sørger de for, at du ikke kan gå tilbage.

De tjener penge på dine klik, der sender dig til Holy netbutik og desværre kan intet gøres. Den eneste løsning er at dele denne side på sociale netværk. Og stadig er den ikke rigtig funktionel :(.

Interesseret i Holy Energy og ønsker at prøve! klik på billedet og nyd Kampagnekupon Holy Energy : ALUCARE5 Hvor ALUCARE !

Anmeldelser og kampagnekode Holy Energy
Brug PROMO-koden: ALUCARE5 til opdagelsespakken (første køb), ellers ALUCARE til de andre!

Jeg vil tilføje anden feedback senere, dem af mine seere, der har testet. For mig er det virkelig et produkt at teste. Det eneste, der får nogen til at ikke lide, er de tilgængelige smagsoplevelser. After Holy Energy skaber nye smagsvarianter, så i sidste ende tror jeg, at alle vil være glade. Hvis du vil bestille på Holy Energy hjemmesiden, så drag fordel af en kampagnekode på -10% med koden: ALUCARE

I gennemsnit sparer ALUCARE-koden 7€ for holyenergy-kunder. Tilgængelig siden begyndelsen af 2022, den udløber ikke og giver dig mulighed for at få en rabat på -10% på dine onlinekøb på forhandlerens websted. På købmandens hjemmeside har du rabat hver måned. Ved at købe regelmæssigt optjener du Holyenergy-point. Derefter vil dets point give dig mulighed for at spare via rabatkuponer, der er tilgængelige på deres hjemmeside. Kuponer til at drage fordel af kampagner op til -20%. Men disse rabatter kan desværre ikke kombineres.

Den gode plan for mig er at bruge ALUCARE5 på din første ordre, medmindre din første ordre overstiger 50€, så vil ALUCARE-koden være mere rentabel og giver dig mulighed for at drage fordel af større besparelser.

Den anden test, konkurrent kampagnekode:

 


Kan du lide det? Så del den!

Alucare er et uafhængigt medie. Støt os ved at tilføje os til dine Google News-favoritter:

Skriv en kommentar