Vejledning til artefaktbælgning og beherskelse - Raid Shadow Legends

(Til din information kan siderne blive opdateret, så bogmærk dem (CTRL + D) i din browser, så du hurtigt kan komme tilbage, hvis du begynder). Guide til beherskelse, nåde og artefakter på Bellower på RSL
Efternavn Beugleur på engelsk = (Klokkeblæser)
Varsel  Læs Alucare's anmeldelse af : Bellower
Mestre  Masters for : Beugleur
Graces Nådegaver til : Beugleur
 
Guide mesterskaber, ynde og artefakter på Bellower på RSL
Billede af mesteren: Bellower på Raid Shadow Legends

Oversigt

NAVN: Howler
FAKTION: Ogryn stammer
MANGEL: Sjælden
ROLLE: Support
TILHØRSFORHOLD: Ingen

Samlet statistik (6 stjerner)

Sundhedspunkt (HP): 16515
Angreb (ATK): 1013
Forsvar (DEF): 914
Hastighed (VIT): 99
Kritisk rate (C. Rate): 15%
Crit Damage (C. DMG): 50%
Modstand (RESIST): 30
Præcision (PRÉ): 15

Kamp af

Kampagne :
Fraktionens krypt :
Arena-forsvar:
Arena-angreb:
Klanchef :☆☆☆
Hydra :☆☆

fangehul

Minotaurens labyrint :
Edderkoppens hule :
Ildridderens slot :☆☆☆
Dragens hule :
Ice Golem-toppen:
Fort Jumeaux de Fer :☆☆☆
Dæmonens nekropolis :☆☆☆
Shogun træ :☆☆☆

DoomTower

Vague Tour du Malheur :
Magma-drage :
Frost Edderkop :
Intethedens edderkop (gift) :
Skarabæ :

(Tårn af Ve)

Evig drage :👍
Griffon :
Bommal :
Mørk fe :✔️
Hemmeligt rum :?
Anmærkninger :
"Obligatorisk - anbefales på det kraftigste = ✔️
Brugbar - anbefales = 👍
Ubrugelig - anbefales ikke =

Alucares anmeldelse af: Bellower

Hvad jeg råder dig til om mesteren:

At hæve den 6* når du dyrker draken 20, ikke før.


Jeg vil bruge det i: Kampagne (gård), Faction Crypt
Brugt til : Dens "Utility" debuffs (Break Def, Atq, præcision osv...), ATB Control (Atb-reduktion, hastighedsreduktion), Nuker AOE, Support (Heal, Debuff dit hold, buff)
Hvornår skal du bruge mesteren (Spilletid):
Champion til at ride 6*: Ja
Champion du kan booke: Ja
Bogført værdi (færdighedsbog) og antal bøger : Værdi = 10 og antal bøger = 12
Bogprioritet (tilfældige bøger):
Mester du kan mestre: Ja
Kan jeg fodre den: Ja, men behold en kopi
Andre oplysninger : Hvis det er nødvendigt, kom til strømmene for at bede om oplysninger eller om uenigheden:


Leksikon for RSL, hvis du ikke forstår visse ord: Ordliste om RSL

For at modtage spillets kampagnekoder direkte i din mailboks + bonusspilguides

Færdighederne hos : Beugleur

A1 = Lud

Angribe alle fjender. Har en 20% chance for at placere en [Blokering af aktive færdigheder] i 1 omgang.

  • niveau 2: Skader +5%
  • niveau 3: Skader +10%
  • Niveau 4: Chance for Buff/Debuff +5%
  • niveau 5: Chance for Buff/Debuff +5%

Skader baseret på : ATQ
Multiplikator: 2.6

A2 = Kraftfuldt brøl | CD = 4 omgange

Angribe alle fjender. Giver 50% mulighed for at placere en [Reduceret VIT] af 15% i 2 omgange.

  • niveau 2: Chance for Buff/Debuff +5%
  • Niveau 3: Chance for Buff/Debuff +10%
  • niveau 4: Chance for Buff/Debuff +10%
  • Niveau 5: Nedkøling -1

Skader baseret på : ATQ
Multiplikator: 4.2

A3 = Omvendt | CD = 5 omdrejninger

Angribe alle fjender. Giver 75% chance for at placere en [ATK reduktion] af 25% i 2 omgange. Har en 75% chance for at placere en [DEF Reduktion] af 30% i 2 omgange.

  • niveau 2: Skader +10%
  • Niveau 3: Chance for Buff/Debuff +10%
  • niveau 4: Chance for Buff/Debuff +10%
  • Niveau 5: Nedkøling -1

Skader baseret på : ATQ
Multiplikator: 3.6

Aura af SPEED:


Øger SPEED i fraktionskrypter med 15

Hvilke artefakter / sæt til : Bellower

Artefakter, FØR sæt! Det er altid det vigtigste at vide! Vi forklarer det i detaljer i e-bogen, som du finder her:

Hvilket sæt til : Beugleur

Sæt med udstyr, som jeg rådgiver dig om mesteren: (At færdiggøre et sæt er en bonus, ikke en forpligtelse)
  • Hastighed, Perception, Nøjagtighed, Lifesteal, Grusom, Vildskab, Bedøvelse, Angreb, Repressalier

Hvilken statistik skal jeg kigge efter først? Beugleur

Prioritet for statistikker og understatistikker for artefakter:
  • Hastighed, kritisk hastighed, kritisk skade, Attack%, nøjagtighed
    • Våben (angreb)
    • Hjelm (HP)
    • Skjold (forsvar)
    • Handsker (kritisk sats)
    • Torso (ATQ%)
    • Støvler (hastighed)
    • Ring (ATQ)
    • Amulet (kritisk skade)
    • Banner (præcision)

Mestringsniveauer for Beugleur (Bellower)

Mesterskaber til: Arena

Styrer RSL-array til Bellower

Mesterskaber for: Dungeon, Clan Boss

Styrer RSL-array til Bellower

Hvad du skal vide om masteruddannelser.

Vi giver dig råd om masteruddannelser. Disse mastergrader vil hjælpe dig i 95 % af tilfældene, men du er nødt til at prøve at forstå, hvorfor et bestemt valg blev truffet. Det bedste ville være at forstå, hvorfor visse masteruddannelser er blevet anbefalet til dig, så du kan ændre 1 eller 2 masteruddannelser i dit valg i henhold til dine behov.

Hvilken nåde for Beugleur (Bellower)?


Vi råder dig til:
  • Ghost Touch Ghost Touch

Beugleurs historie

Den almindelige trold er ikke en særlig intelligent skabning. I sin naturlige tilstand er trolden ikke i stand til at lære magi eller kommunikere med ånder. Men med få generationer bliver Ogryn-racen velsignet med fødslen af en hornet shaman. Bellower er måske en af de sidste, der har boet i Teleria, der er i stand til at udnytte naturåndernes kraft for at give dyrisk styrke og list i kampe mod de mange fjender af hans slags.

Sådan kommer du til Beugleur

Du kan få mesteren: Void Shards (tomrumsskår)



Liste over buffs og debuffs for : Bellower

Mesterens liste over debuffs :

De debuffs, som mesteren påfører modstanderne:
  • -30% Forsvar, -25% Angreb, -15% Hastighed, Færdighedsblok aktiv



For at vende tilbage til de andre sider af WIKI:

Kan du lide det? Så del den!

2 kommentarer sur le forum de discussion pour " Guide sur Beugleur artefact et maîtrise " (på fransk)

Skriv en kommentar på diskussionsforummet

For at få de seneste kampagnekoder + deltage i konkurrencen om 2.700 perler hver måned skal du tilmelde dig discord :

Discord Alucare.co.uk

Hvis du ikke vil have flere pop-ups, Klik her