Guide til Fahrakin den fede artefakt og mestring - Raid Shadow Legends

Guide til Fahrakin le Gras udstyr, ynde og beherskelse.

(Til din information kan siderne blive opdateret, så bogmærk dem (CTRL + D) i din browser, så du hurtigt kan komme tilbage, hvis du begynder). Guide til mestring, nåde og artefakter for Fahrakin the fat på RSL
Efternavn Fahrakin le Gras på engelsk = (Fahrakin den fede)
Varsel  Læs Alucare's anmeldelse af : Fahrakin le Gras
Mestre  Mestre til : Fahrakin le Gras
Graces Nådegaver til : Fahrakin den fede
 
Mestrings-, ynde- og artefaktguide på Fahrakin le Gras (Fahrakin den fede) på RSL
Billede af mesteren: Fahrakin le Gras (Fahrakin den fede) på Raid Shadow Legends

Oversigt

NAVN: Fahrakin den dristige
FAKTION: Barbarer
MANGEL: Episk
ROLLE: Offensiv
TILHØRSFORHOLD: Ånd

Samlet statistik (6 stjerner)

Sundhedspunkt (HP): 14535
Angreb (ATK): 1244
Forsvar (DEF): 1090
Hastighed (VIT): 100
Kritisk rate (C. Rate): 15%
Crit Damage (C. DMG): 60%
Debuff Resistance (RESIST): 30
Nøjagtighed af Debuffs (PR): 0

Kamp af

Kampagne :☆☆☆
Fraktionens krypt :
Arena-forsvar:
Arena-angreb:
Klanchef :
Hydra :☆☆

fangehul

Minotaurens labyrint :
Edderkoppens hule :☆☆☆
Ildridderens slot :
Dragens hule :
Ice Golem-toppen:
Fort Jumeaux de Fer :☆☆
Dæmonens nekropolis :☆☆☆
Shogun træ :☆☆

DoomTower

Vague Tour du Malheur :
Magma-drage :👍
Frost Edderkop :
Intethedens edderkop (gift) :👍
Skarabæ :

(Tårn af Ve)

Evig drage :✔️
Griffon :✔️
Bommal :👍
Mørk fe :👍
Hemmeligt rum :?
Anmærkninger :
"Obligatorisk - anbefales på det kraftigste = ✔️
Brugbar - anbefales = 👍
Ubrugelig - anbefales ikke =

Alucares anmeldelse af: Fahrakin le Gras (Fahrakin the fat)

Hvad jeg råder dig til om mesteren:

For at montere den 6*. Meget stærk i BDC og teamblender til arenaen. Hvis team blender så meget hastighed som muligt med Sinesha og CC. (eller andre mestre, der rammer i zonen). Bdc = tanky med præcision.


Jeg vil bruge det i: Arena, Clan Boss
Brugt til : Hans "skade" Debuffs (gift, forbrænding), Hans "Utility" Debuffs (Break Def, Atq, præcision osv...), Support (helbred, Debuff dit hold, buff)
Hvornår skal du bruge mesteren (Spilletid):
Champion til at ride 6*: Ja
Champion du kan booke: Ja
Bogført værdi (færdighedsbog) og antal bøger : Værdi = 8 og antal bøger = 12
Bogprioritet (tilfældige bøger):
Mester du kan mestre: Ja
Kan jeg fodre den: Nej, vi spiser aldrig episk eller legendarisk
Andre oplysninger : Hvis det er nødvendigt, kom til strømmene for at bede om oplysninger eller om uenigheden:


Leksikon for RSL, hvis du ikke forstår visse ord: Ordliste om RSL

For at modtage spillets kampagnekoder direkte i din mailboks + bonusspilguides

Færdighederne hos : Fahrakin den fede

A1 = Sizzling strike

Angribe en fjende. Giver 40% chance for at placere debuff [DEF Reduktion] af 60% i 2 omgange.

  • Niveau 2: Skader + 5%
  • Niveau 3: Skader + 5%
  • Niveau 4: Chance for Buff/Debuff + 5%
  • Niveau 5: Chance for Buff/Debuff + 5%

Skader baseret på : ATQ
Multiplikator: 4.3

A2 = Skammens jern | CD = 4 omgange

Angribe en fjende. Har en 75% chance for at placere en debuff [Brænd HP] og to buff [Gift] af 5% i 2 omgange.

  • Niveau 2: Skader + 5%
  • Niveau 3: Skader + 5%
  • Niveau 4: Chance for Buff/Debuff + 5%
  • Niveau 5: Chance for Buff/Debuff + 10%
  • Niveau 6: Chance for Buff/Debuff + 10%
  • Niveau 7: Nedkøling -1 omgang

Skader baseret på : ATQ
Multiplikator: 7.3

A3 = CD med 6 omdrejninger

Placerer en buff [Forøgelse i RATE.C] af 30% og en buff [Forøgelse i DEG.C] på 30% på alle allierede, undtagen denne mester, i 3 omgange. Derefter vil alle allierede undtagen denne mester angribe 1 målfjende.

  • Niveau 2: Nedkøling -1 omgang
  • Niveau 3: Nedkøling -1 omgang

[P] Karrosseriblok

Afspejler 20% af alle indkommende skader, som denne mester modtager på alle allierede. Skaden vil blive fordelt jævnt over alle allierede.

Hvilke artefakter / sæt til : Fahrakin den fede

Artefakter, FØR sæt! Det er altid det vigtigste at vide! Vi forklarer det i detaljer i e-bogen, som du finder her:

Hvilket sæt til : Fahrakin den fede

Sæt med udstyr, som jeg rådgiver dig om mesteren: (At færdiggøre et sæt er en bonus, ikke en forpligtelse)
  • Hastighed, Perception, Nøjagtighed, Lifesteal

Hvilke statistikker skal jeg kigge efter først? Fahrakin le Gras

Prioritet for statistikker og understatistikker for artefakter:
  • Hastighed, PV%, DEF%, Nøjagtighed
    • Våben (angreb)
    • Hjelm (HP)
    • Skjold (forsvar)
    • Handsker (PV%, DEF%)
    • Torso (PV%, DEF%)
    • Støvler (hastighed)
    • Ring (HP, DEF)
    • Amulet (HP, DEF)
    • Banner (præcision)

Hvilket mesterskab for Fahrakin den Fede?

Mesterskaber for: Dungeon, Clan Boss

RSL Array til Fahrakin den fede

Færdigheder til: Arena

RSL Array til Fahrakin den fede

Hvad du skal vide om masteruddannelser.

Vi giver dig råd om masteruddannelser. Disse mastergrader vil hjælpe dig i 95 % af tilfældene, men du er nødt til at prøve at forstå, hvorfor et bestemt valg blev truffet. Det bedste ville være at forstå, hvorfor visse masteruddannelser er blevet anbefalet til dig, så du kan ændre 1 eller 2 masteruddannelser i dit valg i henhold til dine behov.

Hvad er Fahrakin the Fat's Grace?


Vi råder dig til:
  • Ghost Touch Ghost Touch
  • Grusomhed Grusomhed

Historien om Fahrakin den Fede

Sådan får du fat i Fahrakin le Gras

Du kan få mesteren: Antikke splinter, hellige splinter



Liste over buffs og debuffs af : Fahrakin den fede

Listen over buffs til holdet :

De buffs, som mesteren giver til hele holdet:
  • +30% Kritisk Rate, +30% Kritisk Skade

Mesterens liste over debuffs :

De debuffs, som mesteren påfører modstanderne:
  • -60% Forsvar, Forbrænding, Gift 5%



For at vende tilbage til de andre sider af WIKI:

Kan du lide det? Så del den!

1 kommentarer sur le forum de discussion pour " Guide sur Fahrakin le Gras artefact et maîtrise " (på fransk)

Skriv en kommentar på diskussionsforummet

For at få de seneste kampagnekoder + deltage i konkurrencen om 2.700 perler hver måned skal du tilmelde dig discord :

Discord Alucare.co.uk

Hvis du ikke vil have flere pop-ups, Klik her