Vil du slette en følger på Twitter (fremover x) uden at blokere vedkommende? Det kan du gøre på få sekunder fra din X-konto, og personen får ingen besked om det.
På denne side kan du også læse, hvordan du sletter masser af følgere, blokere en bruger og administrere din liste over følgere effektivt.

Hvordan sletter man en følger på X (Twitter) uden at blokere vedkommende?
Slet en Twitter-følger Det tager kun et par sekunder. Funktionen “Slet denne abonnent” er tilgængelig på x.com via en computer eller i den mobile webversion. Her er de trin, du skal følge:
- Log ind på på din Twitter-konto på x.com: https://x.com, og gå til din profilside.
- Åbn din liste over følgere ved at klikke på antallet af følgere, der vises på din profil.
- Søg efter brugeren som du ønsker at slette fra listen.
- Klik på knap der viser de tre punkter ved siden af sin navn.
- Vælg følgende i rullemenuen “Slet denne abonnent”.

- Der vises et bekræftelsesvindue: Bekræft dit valg for at godkende Slet.
Når abonnenten er fjernet, vil denne bruger ikke længere kunne se dine tweets i sin tidslinje, medmindre vedkommende går direkte ind på din profil. Der sendes ingen besked til vedkommende om, at han eller hun er blevet fjernet: den håndtering sker fuldstændig blødhed, uden blokering.
Hvis du ikke kan se denne mulighed, opdater appen eller din browser. Brugergrænsefladen ændres løbende på platformen.
Ved abonnenten, at han er blevet slettet?
Nej, X sender ham ikke ingen meddelelse. Personen slettet modtager ingen beskeder. Hun kan dog opdage det, hvis hun besøger din profil og ser, at hun ikke længere følger din X-konto. Det er den største forskel i forhold til blokering, som forbyder ham adgang til din indhold.
Slet flere følgere på én gang på Twitter
X tilbyder ikke ingen værktøjer Der findes ingen indbygget funktion til at slette følgere på Twitter i massevis, selv ikke med X Premium. Den officielle metode kræver, at man sletter hver enkelt følger én ad gangen, hvilket tager lang tid, hvis man har mange følgere.
Til slette følgere i masse, der findes flere værktøjer tredjepart, der hjælper at automatisere denne opgave:
- Circleboom : et omfattende værktøj til at slette Twitter-følgere i massevis. Det gør det også muligt at identificere inaktive eller uønskede konti og tilbyder en gratis version.
- FollowerAudit : specialiseret i at gennemgå din liste over følgere. Du kan nemt finde inaktive eller mistænkelige konti og derefter vælge dem, der skal slettes.
- Audiense : et værktøj til analyse af sociale medier, der giver dig oplysninger om din brugerliste.
- Fedica : bygger på’API fra X til at administrere og slette følgere i flere omgange.
Disse værktøjer fungerer via’API X’s officielle. Nogle af dem er dog betalingsbaserede eller underlagt begrænsninger automatisk som platformen stiller krav om. Kontroller altid, at de overholder X’s retningslinjer, inden du bruger dem.
Hvordan sletter man inaktive følgere på Twitter?
Det følgere Inaktive brugere øger dit abonnentantal uden at bidrage med engagement. For at identificere dem kan du bruge værktøjer som FollowerAudit Hvor Circleboom, som automatisk søger efter Regnskaber da der ikke er offentliggjort nogen tweets i flere måneder.
EN en gang identificeret, flere Løsninger står til din rådighed:
- Slet abonnenten direkte fra din liste over følgere på x.com.
- Brug et tredjepartsværktøj til at slette inaktive abonnenter i massevis med blot et par klik.
- Blokér og ophæv derefter blokeringen af de pågældende konti: Denne metode fjerner følger af din liste, men den er mindre diskret.
Regelmæssig rengøring af dine følgere på Twitter bidrager til at opretholde en profil troværdig med hensyn til sociale netværk.
Sletning, soft block og hard block: Hvad er forskellen?
Det findes tre metoder for at administrere dine følgere på Twitter, hver med sine egne virkninger:
- Slet en abonnent (“Fjern denne følger”): Fjerner følgeren fra din liste uden at sende en besked. Personen kan følge dig igen, når vedkommende ønsker det. Det er den mest skånsomme metode.
- Soft block : Du blokerer en bruger og ophæver blokeringen straks. Resultatet er, at vedkommende fjernes fra dine følgere, uden at du behøver at vælge den specifikke indstilling. Det er mindre direkte end at blokere, men lidt mindre diskret end blot at slette vedkommende.
- Hård blokering (klassisk blokering): afbryder al kontakt. Den blokerede bruger kan ikke længere se dine tweets, følge dig eller sende dig private beskeder. Vedkommende modtager ingen besked om det, men vil kunne se, at vedkommende er blokeret, hvis vedkommende besøger din profil.
Hvordan blokerer man en følger på X (Twitter)?
det blokering går længere end blot at slette en abonnent. Det afbryder al kontakt med en generende bruger: ingen likes, ingen kommentarer til dine opslag og ingen private beskeder mere.
L'Blokeret bruger modtager ikke anmeldelse. Han vil dog kunne opdage det, hvis han besøger din profil og ser, at han er blokeret. Siden slutningen af 2024 har X lempet denne regel: En blokeret konto kan nu se dine offentlige tweets ligesom enhver anden bruger.
Her er de stadier til at blokere -en Twitter-følger :
- Adgang på profilsiden for den bruger, du vil blokere.
- Klik på knap der repræsenterer de tre prikker øverst til højre på hans profil.
- Vælg følgende i rullemenuen At blokere, og bekræft derefter din beslutning.
det blokering fungerer lige så godt på x.com i webversionen som i mobilappen (iOS og Android).
Hvorfor slette følgere på Twitter?
Rengør sin liste over følgere på Twitter er nyttigt i mange situationer. Vil du øge dit engagement ved kun at beholde aktive brugere?.
Du vil gerne slette en inaktiv eller uønsket konto uden at skabe konflikt. Eller du vil blot have kontrol over, hvem der kan se dine tweets på de sociale medier.
Det sletning af en abonnent er diskret. Der sendes ingen besked til den pågældende person. Dette er den anbefalede metode, når blokeringen forekommer at være for vidtgående.
Sletning via listen: en alternativ metode
Der findes en anden måde at fjerne en Twitter-følger på uden at gå via vedkommendes profil. Fra din liste over følgere kan du gå direkte til handlingsmenuen for hver enkelt bruger.
- Log ind på på din X-konto på x.com.
- Gå til din profilside og klik på din antal abonnenter for at åbne listen.
- Søg efter den bruger, som du ønsker at slette ved at søge på sit brugernavn.
- Klik på tre punkter ved siden af vedkommendes navn, og vælg derefter “Slet denne følger”.
- Bekræft beslutningen: Abonnenten fjernes blot uden varsel.
Det her metode er praktisk, hvis du ønsker at slette flere følgere fortsæt uden at forlade din liste.
Tips til at opretholde et sundt fællesskab på X
EN profil rene på sociale netværk begynder med en liste over følgere af høj kvalitet. Her er nogle Løsninger nemme at sætte i gang på dag det dag :
- Tjek regelmæssigt din liste over følgere for at identificere de Regnskaber inaktive eller mistænkelige.
- Brug et sporingsværktøj (f.eks. Circleboom Hvor FollowerAudit) for at automatisere identificeringen af brugere inaktiv.
- Aktiver den fortrolighed af dine tweets, hvis du vil bestemme, hvem der må følge efter : kun de brugere De godkendte vil få adgang til din indhold.
- Blokere konti, der offentliggør indhold urimeligt i stedet for blot at Slet.
Hvis du vil vide mere, kan du læse mere her artikel forklarer dig, hvordan analysere en X-konto for at følge dine statistikker i detaljer.
Hvad nu hvis du hår tage en ordentlig pause fra platform, VORES artikel forklarer dig, hvordan Slet en X-konto endegyldigt.






