Guide til Archer Chaînâme-artefakt og mestring - Raid Shadow Legends

Guide til Archer Chaînâme-udstyr, ynde og beherskelse.

(Til din information kan siderne blive opdateret, så bogmærk dem (CTRL + D) i din browser, så du hurtigt kan komme tilbage, hvis du begynder). Guide til mestring, ynde og artefakt på Archer Chaînâme (Soulbond Bowyer) på RSL
Efternavn Soulbond Bowyer (Bueskytte Chaînâme)
Varsel  Læs Alucare's anmeldelse af : Kædebueskytte
Mestre  Mesterskab for : Kædebueskytte
Graces Nådegaver til : Kædebueskytte
 
Mestrings-, ynde- og artefaktguide på Soulchain Archer (Soulbond Bowyer) på RSL
Mesterbillede: Soulchain Archer (Soulbond Bowyer) på Raid Shadow Legends

Oversigt

NAVN: Soulchain Archer
FAKTION: Barbarer
MANGEL: Sjælden
ROLLE: Offensiv
TILHØRSFORHOLD: Ånd

Samlet statistik (6 stjerner)

Sundhedspunkt (HP): 13545
Angreb (ATK): 1255
Forsvar (DEF): 870
Hastighed (VIT): 96
Kritisk rate (C. Rate): 15%
Crit Damage (C. DMG): 57%
Debuff Resistance (RESIST): 30
Nøjagtighed af Debuffs (PR): 0

Kamp af

Kampagne :☆☆
Fraktionens krypt :
Arena-forsvar:
Arena-angreb:
Klanchef :☆☆☆☆
Hydra :☆☆☆

fangehul

Minotaurens labyrint :☆☆
Edderkoppens hule :
Ildridderens slot :☆☆
Dragens hule :☆☆
Ice Golem-toppen:☆☆
Fort Jumeaux de Fer :☆☆☆☆
Dæmonens nekropolis :☆☆☆☆
Shogun træ :☆☆

DoomTower

Vague Tour du Malheur :☆☆
Magma-drage :
Frost Edderkop :✔️
Intethedens edderkop (gift) :👍
Skarabæ :✔️

(Tårn af Ve)

Evig drage :
Griffon :✔️
Bommal :
Mørk fe :👍
Hemmeligt rum :✔️
Anmærkninger :
"Obligatorisk - anbefales på det kraftigste = ✔️
Brugbar - anbefales = 👍
Ubrugelig - anbefales ikke =

Alucares anmeldelse af: Soulchain Archer (Soulbond Bowyer)

Hvad jeg råder dig til om mesteren:

Kan gøre stor skade. Han har brug for præcision for at klare omgangstællerne.


Jeg vil bruge det i: edderkop
Brugt til : ATB-kontrol (Atb-reduktion, hastighedsreduktion), AOE Nuker, Single Target Nuker, Support (helbred, debuff dit hold, buff)
Hvornår skal du bruge mesteren (Spilletid):
Champion til at ride 6*: Nix
Champion du kan booke: Nix
Bogført værdi (færdighedsbog) og antal bøger : Værdi = 8 og antal bøger = 16
Bogprioritet (tilfældige bøger):
Mester du kan mestre: Nix
Kan jeg fodre den: Ja, men behold en kopi
Andre oplysninger : Hvis det er nødvendigt, kom til strømmene for at bede om oplysninger eller om uenigheden:


Leksikon for RSL, hvis du ikke forstår visse ord: Ordliste om RSL

For at modtage spillets kampagnekoder direkte i din mailboks + bonusspilguides

Færdighederne i : Kædebueskytte

A1 = Hjælp til forfædre

Angribe alle fjender. Har en ekstra 25% chance for at lande et kritisk hit.

  • Niveau 2: Skader +5%
  • Niveau 3: Skader +5%
  • Niveau 4: Skader +5%
  • Niveau 5: Skader +10%

Skader baseret på : ATQ
Multiplikator: 2.1

A2 = Imprægneret pil | CD = 3 omgange

Angribe en fjende. Har en ekstra 25% chance for at lande et kritisk hit. Vil ignorere 75% fra målets forsvar.

  • Niveau 2: Skader +5%
  • Niveau 3: Skader +5%
  • Niveau 4: Skader +5%
  • Niveau 5: Skader +10%

Skader baseret på : ATQ
Multiplikator: 4

A3 = Kædeskud | CD = 5 omgange

Angribe en fjende. Har en ekstra 25% chance for at lande et kritisk hit. Har også en 75% chance for helt at dræne målets drejemåler.

  • Niveau 2: Skader +5%
  • Niveau 3: Buff/debuff chance +5%
  • Niveau 4: Skader +5%
  • Niveau 5: Buff/debuff chance +5%
  • Niveau 6: Skader +5%
  • Niveau 7: +5 buff/debuff chance %
  • Niveau 8: Buff/debuff chance +10%
  • Niveau 9: Nedkøling -1

Skader baseret på : ATQ
Multiplikator: 6

KRITISK RATE Aura:


Øger CRITICAL RATE i alle kampe med 12

Hvilke artefakter / sæt til : Soulbond Bowyer

Artefakter, FØR sæt! Det er altid det vigtigste at vide! Vi forklarer det i detaljer i e-bogen, som du finder her:

Hvilket sæt til : Kædebueskytte

Sæt med udstyr, som jeg rådgiver dig om mesteren: (At færdiggøre et sæt er en bonus, ikke en forpligtelse)
  • Hastighed, Perception, Nøjagtighed, Lifesteal, Grusom, Savage, Crit Rate, Angreb, gengældelse

Hvilke statistikker skal jeg kigge efter først? Archer Chaînâme

Prioritet for statistikker og understatistikker for artefakter:
  • Hastighed, kritisk hastighed, kritisk skade, Attack%, nøjagtighed
    • Våben (angreb)
    • Hjelm (HP)
    • Skjold (forsvar)
    • Handsker (kritisk sats)
    • Torso (ATQ%)
    • Støvler (hastighed)
    • Ring (ATQ)
    • Amulet (kritisk skade)
    • Banner (præcision)

Hvilke masteries for Archer Chaînâme (Soulbond Bowyer)

Mesterskaber for: Arena, Dungeon, Clan Boss

Mastery RSL Array til kædebueskytte ( Soulbond Bowyer )

Hvad du skal vide om masteruddannelser.

Vi giver dig råd om masteruddannelser. Disse mastergrader vil hjælpe dig i 95 % af tilfældene, men du er nødt til at prøve at forstå, hvorfor et bestemt valg blev truffet. Det bedste ville være at forstå, hvorfor visse masteruddannelser er blevet anbefalet til dig, så du kan ændre 1 eller 2 masteruddannelser i dit valg i henhold til dine behov.

Hvilken nåde for Archer Chaînâme (Soulbond Bowyer)?


Vi råder dig til:
  • Ghost Touch Ghost Touch

Historien om Archer Chaînâme

Da Krokhan-ørkenen er blevet en veritabel smeltedigel af kulturer, er det ikke underligt, at forskellige traditioner og ritualer overføres fra en barbarisk stamme eller klan til en anden, blandet med overtro, der har eksisteret i hundreder af år, eller omdannes til nye uigenkendelige former. Et af disse besynderlige ritualer kaldes Sjælenes Binding og kommer fra landene langt ud over Sydhavet. Det er farligt og misfortolkes ofte af uerfarne shamaner, men når det gøres korrekt, kan det gøre en kriger langt mere dødbringende. Krigeren skal dog først overleve et intenst sammenkog af narkotiske urter og gift, der sætter ham i trance, mens shamanerne synger og tilkalder de dødes ånder. Hvis de lykkes, bliver krigerens forfædre påkaldt og kan bringe ham velsignelse og beskyttelse. Det er ganske rigtigt muligt at tilkalde ondsindede væsener fra den anden side af graven, spøgelser af had og sult, der kun beder om at fortære de uheldige barbarer, der har vovet at forstyrre deres søvn. Imidlertid er krigere, der med succes har gennemgået sjælebinding, kendt for deres næsten overnaturlige held. Deres spyd og pile finder de mindste fejl i tung rustning med uhyggelig lethed, deres angreb lammer fjenden, og selv deres allierede ser ud til at drage fordel af denne held, så længe de kæmper sammen med sjæleforbindelsen.

Sådan får du Archer Chaînâme

Du kan få mesteren: Éclats Antiques



Liste over buffs og debuffs af : Kædesværdskytte




For at vende tilbage til de andre sider af WIKI:

Kan du lide det? Så del den!

Skriv en kommentar på diskussionsforummet

For at få de seneste kampagnekoder + deltage i konkurrencen om 2.700 perler hver måned skal du tilmelde dig discord :

Discord Alucare.co.uk

Hvis du ikke vil have flere pop-ups, Klik her