Nej, det kan du ikke man kan ikke annullere et »dislike« (kaldet Nope) på Tinder med gratisversionen. For at fortryde din seneste handling skal du bruge funktionen Rewind, forbeholdt betalende abonnenter.
Vi forklarer det hele for dig!

Er det muligt at fortryde en handling på Tinder?
Ja, men kun på én betingelse: at man har et betalingsabonnement. Funktionen, der gør det muligt at gå tilbage, hedder Rewind.
På Tinder, a ikke kan lide svarer til Nope, det vil sige at stryge til venstre eller trykke på Røde Kors. Med Rewind, du kan annullere dette Nope Gør det ved en fejl, og giv derefter det profil, du ønsker, et »like«.
Det Betalingsversion tilbyder tre pakker, som alle indeholder denne mulighed:
- Tinder Plus
- Tinder Gold
- Tinder Platinum
I modsætning til, hvad man ofte læser, Rewind er ikke forbeholdt Tinder Gold : det er inkluderet fra Tinder Plus. Med den gratis version er det umuligt at omgøre en handling.
Vær opmærksom på en vigtig begrænsning: Rewind fungerer kun på din den allernyeste aktie. Hvis du i mellemtiden allerede har swipet andre profiler, er det ikke muligt at gå længere tilbage.
Hvordan fjerner man et »Like«, et »Nope« og et »Super Like« på Tinder?
Uanset om du vil annullere en som på Tinder, a Nope eller en Super godt lide, fremgangsmåden er den samme: Brug funktionen Rewind. Sådan gør du:
- Åbn appen Tinder på din telefon iOS Hvor android.
- Find tilbage-knap : det er den buet gul pil, placeret uden for den primære række af knapper.
- Klik på det med det samme efter din fejlhåndtering.
- Den profil, du ved en fejl har swipet forbi, dukker op på din skærm igen. Du kan nu enten like den eller swipe den forbi igen.
Hvordan sletter man et match på Tinder?
Hvis du ved en fejl har matchet med en profil, kan du slet denne kamp direkte fra din konto Tinder. I modsætning til Rewind, denne aktivitet er åben for alle, også uden abonnement.
Sådan annullerer du en kamp, der er blevet oprettet ved en fejl:
- Åben Tinder og få adgang til din kampoversigt ved at vælge fanen »Beskeder«.
- Tag en snak med den pågældende person.
- Tryk på’Profil-ikon eller den Profilbillede øverst i samtalen.
- Rul ned og vælg “Dématcher” (eller “Slet kampen”).
- Bekræft sletningen.
Matches forsvinder straks fra din liste. Samtalen slettes også. Denne handling er endelig : Det var umuligt at gendanne kampen bagefter.
Og hvis du vil have endnu flere oplysninger og interessante tips om Tinder:






