Nyt mesterfragment RSL, november 2023: Ugir, drageæderen

Hej, alle sammen! Torsdag den 16. november planlægger vi at lancere et Champion Fragment-event med en ny mester - Ugir, drageæderen.

Icone-Ugir

  • Fraktion – Ogryn-stammerne
  • Mangel - Legendarisk
  • Venlig - PV (livspoint)
  • Tilhørsforhold - Ånd

Uden titel-1-1-skaleret

Ugir the Dragon-Eater bliver en arenamester med speciale i "anti-resurrection" 💀 Ugir bringer en masse til arenaen - overførsel og blokering af buffs, fjernelse af buffs og debuffs fra dine fjender, styrkelse af dit eget hold kombineret med en præcisionsaura i arenakampe for at gøre det lettere at bruge disse effekter.
Det, der adskiller denne mester, er hans passive færdighed. Når en fjende genopliver en allieret, aktiverer Ugir øjeblikkeligt A2-færdigheden og angriber alle fjender, fjerner alle buffs på dem og placerer en ekstra debuff.
I betragtning af at næsten alle resurrectors giver buffs til genopstandne champions, kan denne passive færdighed bestemt være nyttig. Den lave cooldown for selve den passive færdighed og det faktum, at den ikke sætter A2-færdigheden på cooldown, kan også være vigtige faktorer. Og et interessant faktum - hvis du kigger nærmere på Ugirs design, vil du måske bemærke, at han bærer noget, der ligner Pythions skæl og hoved 🙈 Så hvis genopstandelsen udføres af en fra Lizard-fraktionen, og Ugirs passive færdighed udløser A2-færdigheden, bliver dens effekter uimodståelige.
Vigtig bemærkning: Ugir the Dragon-Eaters passive færdighed udløses kun af aktive genoplivningsfærdigheder og ikke af genoplivningsbuffen eller andre passive færdigheder, der inkluderer genoplivning. Alt i alt er Ugir bestemt en værdifuld og sjov mester til arenaen.

En video af den nye mester:

Den nye mesters færdigheder:

WYRMWRATH

Angriber 1 fjende. Har en 80% chance for at stjæle en tilfældig buff fra fjenden. Har også en 80% chance for at påføre en debuff [Blokerende buffs] på fjenden i 2 omgange.

  • Niveau 2 Skade +5%
  • Niveau 3 Skade +5%
  • Niveau 4 Buff/Debuff Chance +10%
  • Niveau 5 Chance for Buff/Debuff +10%

EARTH PUNCTURE | CD= 4 omgange

Angriber alle fjender. Har en 75% chance for at fjerne alle buffs fra alle fjender. Har derefter en 75% chance for at påføre en 25% debuff i 2 omgange.

  • Niveau 2 Skade +10%
  • Niveau 3 Chance for Buff/Debuff +10%
  • Niveau 4 Buff/Debuff Chance +15%
  • Niveau 5 Nedkøling -1

FORCE D'ÂME DE L'OGRYN | CD= 5 ture

Placerer en buff [Forøgelse af nøjagtighedPlacer en [ ] buff på 50% på alle allierede i 2 omgange. Placerer også en [ForsvarsforøgelsePlacer en [ 60% ] buff på alle allierede, hvis forsvar er større end eller lig med deres angreb i 2 omgange. Hvis en allieret har et angreb, der er større end dens forsvar, skal du placere [Øget angreb] af 50% på ham i 2 omgange.

  • Niveau 2 Nedkøling -1
  • Niveau 3 Nedkøling -1

LE FLÉAU DES DRAGONS [P] | CD= 2 ture

Hver gang en fjende genoplives, aktiveres [...Punktering af jorden]. Hvis en fjende bliver genoplivet af en mester fra Lizardmen-fraktionen, vil effekten af [Punktering af jorden] kan ikke modstås. Denne passive effekt aktiveres kun, når fjenden genoplives ved hjælp af en aktiv færdighed. Den øjeblikkelige aktivering af [Punktering af jordenHvis mere end én mester på holdet har denne færdighed, vil kun én af dem aktivere den. Hvis flere mestre på holdet har denne færdighed, er det kun én af dem, der aktiverer den.

  • Niveau 2 Nedkøling -1

VIL HAVE

Øger alle allieredes nøjagtighed i arenakampe med 70.

Færdigheder-Ugir-skaleret

 

Alucare anmeldelse:

Champion nice på papiret, men for den passive tror jeg ikke, det vil fungere på spider Frost som Lydia for dem, der begynder, fordi det er en passiv, og der er det markeret, at aktiv færdighed.

 

Kan du lide det? Så del den!

Alucare er et uafhængigt medie. Støt os ved at tilføje os til dine Google News-favoritter:

Skriv en kommentar