På Snapchat, der findes ikke en knap med teksten “Slet en gruppe”. For at opløse en gruppesamtale skal du fjerne medlemmerne én efter én, forlade gruppen og derefter slette tråden på din side.
Det går hurtigere at fjerne en enkelt person: Et langt tryk på vedkommendes navn er nok til at åbne indstillingerne.

Hvordan sletter jeg en gruppechat på Snapchat?
På Snapchat, Der er ingen knap, der gør det muligt at slette en gruppe på én gang. Den eneste måde at opløse en gruppechat på er at fjerne medlemmerne et ad gangen og derefter forlade chatten. Metoden er det samme på Android og iOS.
Godt at vide : Hvis du ikke er gruppens opretter, kan du ikke tvinge den til at blive slettet. Så længe der er bare ét medlem tilbage på listen, fortsætter samtalen med at eksistere for vedkommende. I praksis kan du hovedsageligt få den til at forsvinde for dig selv.
Her er de konkrete trin til at slette en gruppe på Snapchat :
- Åbn’Ansøgning Snapchat og får adgang til’chat-skærm.
- Tryk på Gruppens navn skal slettes for at åbne samtalen.

- Det medlemsliste fra samtalen vises på skærmen.

- Tryk på et medlems navn, og tryk derefter på’Plus mulighed i den menu, der kommer frem.

- Vælg Slet denne ven(inde) og bekræfter handlingen. Gentag proceduren for hvert medlem på listen.

- Når alle delene er fjernet, skal du trykke på tre prikker øverst til højre på skærmen og derefter på knappen Forlad gruppen.

Opmærksomhed : At forlade gruppen fjerner ham ikke fra din chat-tråd. For at slette samtalen på din side skal du gå tilbage til chat-skærmen og trykke på en langt tryk på gruppens navn, og vælg derefter muligheden for at slette tråden. Den forsvinder så fra din liste.
Hvordan fjerner man en person fra sin Snapchat-gruppe?
Vil du fjerne en person fra din gruppe uden at slette hele samtalen? Det kan du gøre via gruppens indstillinger. Sørg først for, at din app Snapchat er helt opdateret på Android Hvor iOS, da indstillingerne for medlemsadministration afhænger af den installerede version.
Sådan får du adgang til indstillingerne for at fjerne et medlem:
- Åben Snapchat og gå til fanen "Chat.
- Tryk på Gruppens navn den pågældende for at indlede samtalen.
- Siden den medlemsliste, tryk på navnet på den person, der skal fjernes, og tryk derefter på’Plus mulighed i den menu, der vises på skærmen.

- Vælg «Slet denne ven(inde)», og bekræft derefter handlingen.

Vigtig bemærkning: denne fremgangsmåde fjern også personen fra din venneliste. Hvis du ikke ønsker at udelukke hende med det samme, kan du blokere hende eller forlade samtalen fra din side.
Leder du efter flere tips til appen? Se også Hvorfor Snapchat er fejlbehæftet, og hvordan man løser det.
Alternativer, hvis du ikke vil fyre nogen med det samme
Vil du helst undgå at udelukke nogen direkte? Der er to muligheder, så du kan forlade en gruppechat uden at skabe konflikt.
Den første er at give ham pænt bede vedkommende om at forlade gruppen. Funktionen er tilgængelig for alle medlemmer via samtalemenuen:
- Åbn gruppen ved at trykke på samtalens navn.
- Tryk på tre punkter øverst til højre på skærmen, og vælg derefter Forlad gruppen.

Den anden mulighed, som ofte er mere diskret, er at oprette en ny gruppe uden den pågældende person. Sådan får du adgang til denne indstilling fra appen:
- Åben Snapchat og åbner skærmbilledet Kat.
- Tryk på tre punkter øverst til højre på skærmen.

- Vælg følgende i menuen Ny multi-chat.
- Giv et navn på gruppen og vælg de medlemmer, der skal tilføjes til listen, denne gang uden den person, der skal udelades.

En udbredt misforståelse, der skal rettes: en Snapchat-gruppen forsvinder ikke af sig selv efter et par timers inaktivitet. Det er udelukkende de Uåbnede snaps og tekstbeskeder, der slettes automatisk efter 24 timer. Selve samtalen forbliver på din liste, så længe et medlem ikke forlader den.
Hvordan kan jeg forlade en Snapchat-gruppe uden at blive set?
Gode nyheder: Snapchat Du skal ikke give besked om, at du rejser til de øvrige medlemmer. Ingen modtager en besked af typen “Så-og-så har forladt gruppen”. Det er nemt at gøre fra chat-skærmen.
- Tryk på udførligt om bandets navn i din chatliste for at åbne indstillingsmenuen.

- Tryk på Forlad gruppen, og bekræft derefter handlingen.

Selv uden varsel betyder din afgang, at flytte samtalen til toppen af chatlisten hos de andre medlemmer. Det er altså ikke helt usynligt.
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan ved jeg, om jeg er blevet slettet fra en Snapchat-gruppe?
Der er to tydelige tegn på, at du har været udelukket fra en gruppe på Snapchat :
- Du kan ikke ikke længere sende eller modtage beskeder i denne samtale.
- Det chatten forsvinder fra din chatliste.
For at komme tilbage i gruppen skal et medlem tilføjer dig igen fra gruppens indstillinger. Uden en invitation kan du ikke selv deltage i samtalen.
Kan man se, når man forlader en Snap-gruppe?
Medlemmerne modtager ingen meddelelse når du forlader gruppen. Til gengæld betyder dit farvel flytte tråden op til toppen af deres tråd kat. Det er altså ikke helt usynligt.
Forsvinder samtalen med nogen, når jeg har blokeret dem på Snap?
Nej: At blokere en person sletter ikke dine beskeder udvekslet. Hvis du vil vide, om nogen har blokeret dig, er der nogle tegn, der kan give dig et fingerpeg:
- Hans navnet vises ikke længere på din venneliste.
- Du prøver at Send en besked og afsendelsen mislykkes.
Hvis du har blokeret nogen og ombestemmer dig, kan du læse vores vejledning: Hvordan fjerner man en person fra blokeringslisten på Snap?.
Hvordan sletter jeg en Snap-samtale?
Til slette en samtale fra din chat-tråd, følg disse trin i appen Snapchat :
- Åbn samtalen, og tryk på Personens navn øverst til venstre på skærmen.

- Tryk på tre punkter øverst til højre på skærmen.

- Tryk på Chat-indstillinger.

- Vælg Slet katte, og bekræft derefter indstillingen 24 timer efter, at de blev set.

- Tryk til sidst på Slet tråd for at fjerne samtalen fra din chatliste.

Hvordan administrerer jeg grupper på Snapchat?
To nyttige regler, man bør kende, før man opretter eller administrerer en gruppe på Snapchatuanset om på Android Hvor iOS :
- En gruppe accepterer op til 100 medlemmer, som alle er fra din venneliste.
- Gruppen forsvinder ikke af sig selv. Derimod er Uåbnede snaps og beskederne er slettes automatisk efter 24 timer.
Hvordan anmelder jeg en gruppe på Snapchat?
Til anmeld en gruppe, åbn samtaleindstillingerne fra chat-skærmen, og tryk derefter på knappen Rapport. Din anmodning sendes direkte til platformens sikkerhedsteam.
Er du forælder og bekymret over, hvor meget tid dit barn bruger på dette sociale medie? Så tag et kig på vores artikel om, hvordan du kan holde øje med dit barns Snap-konto.
Der venter flere lignende artikler på vores side Snapchat. Har denne artikel været nyttig for dig? Del gerne din mening i område for kommentarer.






