Vil du ikke længere holde kontakten med en ven på Snapchat? Vil du ikke bare slette ham fra din venneliste, men helt og holdent blokere ham på din Snapchat-konto?
Til at blokere nogen på Snapchat, Hold navnet nede, og vælg derefter “At håndtere venskabet” derefter “Blokere”. Godt nyt: Man får aldrig besked om det!
Det skal dog bemærkes, at fremgangsmåden kan variere afhængigt af den enkelte situation (nylig besked, slettet ven, anmodning i venteposition).
Og hvis De skulle skifte mening, tager det kun få sekunder at låse den op fra Indstillinger. I denne artikel forklarer vi, hvordan man gør!
Forklarende video på fransk af Alucare, ideelt supplement til siden. Se video (du kan bruge YouTubes automatiske oversættelse)
Hvordan blokerer jeg nogen på Snapchat?
Der er generelt to måder at blokere en Snapchat-kontakt på tre måder til at gøre det, og de er som følger:
1. Nyere kommunikation
For personer, som du for nylig har kommunikeret med eller sendt Snaps med, er procedurerne som følger:
- I første omgang, Åbn Snapchat-applikationen og omdirigere dig til diskussion. For at gøre dette skal du klikke på det ikon, der er valgt på billedet ;

- Klik derefter på og hold navnet af den profil, der skal blokeres ;
- Derefter skal en vises et nyt vindue på din skærm;
- Vælg nu Håndtering af venskab ;

- Klik nu på "Bloker før du bekræfter dit valg ved at trykke på "Bloker" igen.

2. På en diskussion, der allerede er blevet slettet
Hvis du ikke har kontaktet personen i et stykke tid, og din chat er blevet slettet, bør du :
- Først skal du åbne appen og trykke på dit profilikon øverst til venstre på skærmen, hvorefter du skal rulle ned på Snaps startskærm; ;
- Vælg derefter "Mine venner ;

- Når listen over venner er vist, presse på navnet på den person, du ønsker at blokere.
- Hvis du ikke hurtigt kan se den person, du vil blokere, kan du Indtast dit navn i søgefeltet. Du får derefter flere muligheder, som vist på denne skærm:

- Du vil til sidst blive omdirigeret til en anden fane, tryk på "blok og for at afslutte, bekræft ved at trykke på "Bloker.

3. På en ventende venneanmodning
Hvis den person, du vil blokere, har tilføjet som en venmen som du ikke har tilføjet til gengæld, er procedurerne som følger :
- Først skal du åbne programmet og scanne ned over skærmen;
- Stop, når du ser ordene : De tilføjede mig ;

- For at blokere en bestemt person fra denne liste, presse på den profil, der skal blokeres;
- Når du er på din profil, skal du blot klikke på tre prikker i toppen øverst til højre på skærmen;

- Der vises en mulighed, så alt, hvad du skal gøre, er at klikke på At blokere for at blokere den person, der har sendt dig en invitation. Og nu er det lykkedes dig at blokere den person, der har sendt dig en invitation på Snapchat!
Hvordan blokerer jeg på snap uden at slette?
Han er umuligt blokere nogen uden at slette dem fra din Venneliste. Når du blokerer nogen på Snapchat, fjerner platformen dem automatisk.
Det skal også bemærkes, at alle blokerede kontakter ikke vil kunne kan ikke længere se dine private stories, dine badges eller din Snap-score. De vil heller ikke længere kunne sende jer snaps og beskeder, hvilket beskytter jeres privatliv i appen.
Blokere eller slette på Snapchat: hvad er forskellen?
Mange forveksler de to handlinger, selvom de slet ikke har de samme konsekvenser. At slette en ven har nemlig ikke samme virkning som at blokere en ven:
- ❌ Slet en ven Det fjerner blot personen fra din kontaktliste. Personen kan stadig se det indhold, du offentliggør (afhængigt af dine privatlivsindstillinger), og kan tilføje dig igen når som helst.
- 🚫 At blokere går langt videre : Den pågældende person kan ikke længere se dine private stories, sende dig Snaps eller beskeder eller interagere med dig på nogen måde.
Det er altså muligt at fortryde, at man har slettet en ven på Snapchat, mens en blokering reelt afbryder al kontakt.
📌 I begge tilfælde sender Snapchat ingen besked til den pågældende person.
Er du ikke sikker på, om du er blevet blokeret eller blot slettet? I vores guide forklarer vi, hvordan du kan se forskel: Hvordan ved man, om man er blokeret eller slettet på Snapchat?.
Hvordan fjerner jeg blokeringen af en person på Snapchat?
Følg disse trin for at fjerne blokeringen af en person på Snap:
- Åbn Snapchat-appen, og rul ned på skærmen for at få vist din profil; ;
- Tryk derefter på indstillingsikonet øverst til højre på skærmen; ;

- Rul til menuen "Fortrolighedskontrol vælg derefter "Blokerede brugere;
- Normalt vises de blokerede kontakter her, og du skal blot ophæve blokeringen af denne Snapchat-bruger ved at trykke på krydset ved siden af vedkommendes profil.
Fjernelse af blokering på Snapchat: konsekvenser
Når du har låst dine venner op, skal du tilføje dem igen for at kunne kommunikere med dem.
⚠️ Bemærk, at afhængigt af din version af Snapchat vises samtalehistorikken muligvis ikke automatisk igen. Hvis beskederne var vigtige for dig, bør du huske at gemme dem, inden du blokerer nogen.
Når personen er blevet låst op og tilføjet på Snapchat, kan du interagere med vedkommende som før:
- Sender hende snaps,
- Chat online via instant messaging.
- Se på hans Snap private historier eller andre i 24 timer.
- Del dine forskellige statusopdateringer…
Ofte stillede spørgsmål
Vil en blokeret person få besked om blokeringen?
At blokere nogen på Snapchat består i at forhindre dem i at få adgang til det indhold, du udgiver på platformen, og derfor forhindre dem i at kommunikere med dig. Det er fuldt ud muligt at blokere nogen diskret, og Snapchat giver ikke brugeren besked blokeret.
Men med tiden, hvis brugeren finder ud af, at det kan ikke længere interagere med dit indhold som før, eller se status besked venter på SnapchatHan vil sikkert opdage, at du har blokeret ham.
Sletter man samtalen, hvis man blokerer nogen?
Når en bruger er blokeret, kan vedkommende ikke se din Story eller sende dig Snaps eller Chats. Det er også sletter ikke beskeder, der allerede findes på dens side.
Hvordan kan jeg finde ud af, om jeg er blevet blokeret eller slettet fra SNAP?
- Hvis du har dem placeret på på Snapchat-netværket, og du kan tilføje dem igen, indikerer det, at du ikke er blokeret, men at de er blevet slettet fra dine kontakter.
- Men hvis du kan ikke længere se deres profil på din venneliste, vises den ikke længere i søgningen, eller beskeden ses aldrig, er det sandsynligvis, fordi personen har blokeret dig på Snap.
Bemærkning: På samme måde som ved blokering sender Snapchat ikke nogen besked til den person, du har valgt at slette.
Nu ved du, hvordan du blokerer eller fjerner blokeringen af en person på Snapchat! Tøv ikke med at kommentere artiklen, hvis du har spørgsmål!







Hej, jeg har blokeret folk på Snapchat, og jeg ville gerne fjerne blokeringen af dem, men når jeg sætter krydset, får jeg at vide, at "der er opstået et problem". Jeg tror, at personerne må have slettet deres konti, men hvordan fjerner jeg de blokerede personer?
Tak
Coucou, jeg tror ikke, der er noget, vi kan gøre ved det.
Hvorfor har jeg ikke længere ret til at have en snapchat-konto. Det er midlertidigt forbudt i min telefon
Hej, jeg arbejder for Alucare, hvis du har et spørgsmål, så tøv ikke med at stille det på Alucare discord: (link nederst på siden).